Registrujte se

Ukoliko želite da se prijavite na naše otvorene konkurse, potrebno je da se registrujete kao korisnik.

Da biste postali naš kandidat, neophodno je da se registrujete kao korisnik. Nakon što registrujete svoje korisničko ime (Email) i lozinku, potrebno je da se prijavite na sistem i da na stranici "Moja biografija" kreirate svoj online CV. Ovaj proces podrazumeva popunjavanje online formulara uz koji je potrebno da priložite i svoju biografiju u MS Word ili Adobe Acrobat formatu. Poželjno je da priložite dve verzije biografije – na engleskom jeziku i na srpskom jeziku.

Pored toga što će na ovaj način vaša biografija biti trajno sačuvana u našoj bazi, ovim postupkom vam je omogućeno i da se prijavljujete na aktuelne konkurse.

Registracija u bazu kandidata kompanije Gi Group/Wyser je besplatna i pruža vam mogućnost da po potrebi menjate ili dopunite svoje podatke, čime povećavate šansu da vaša biografija bude uzeta u obzir za nove konkurse.

Ukoliko imate tehničkih problema prilikom registracije ili prijave na sistem, molimo vas da kontaktirate našu tehničku podršku putem adrese it.support@gigroup.com.

divider