Zapošljavanje

Postanite kandidat kompanije Gi Group/Wyser.

Da biste postali naš kandidat, neophodno je da se registrujete kao korisnik. Nakon što registrujete svoje korisničko ime (Email) i lozinku, potrebno je da se prijavite na sistem i da na stranici "Moja biografija" kreirate svoj online CV. Ovaj proces podrazumeva popunjavanje online formulara uz koji je potrebno da priložite i svoju biografiju u MS Word ili Adobe Acrobat formatu. Poželjno je da priložite dve verzije biografije – na engleskom jeziku i na srpskom jeziku.

Pored toga što će na ovaj način vaša biografija biti trajno sačuvana u našoj bazi, ovim postupkom vam je omogućeno i da se prijavljujete na aktuelne konkurse.

Registracija u bazu kandidata kompanije Gi Group/Wyser je besplatna i pruža vam mogućnost da po potrebi menjate ili dopunite svoje podatke, čime povećavate šansu da vaša biografija bude uzeta u obzir za nove konkurse.

Gi Group/Wyser obavlja jedan deo selekcije za klijente koji obično podrazumeva intervju vezan za prethodno radno iskustvo, a može da uključuje i testiranje nekim od psihometrijskih testova. Nakon završetka konkursa, naši konsultanti će vam pružiti povratnu informaciju vezanu za proces selekcije u koji ste bili uključeni.

Ukoliko imate tehničkih problema prilikom registracije ili prijave na sistem, molimo vas da kontaktirate našu tehničku podršku putem adrese Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

 
divider